Trasheye

2014-01-29
18:43:15

Good day!

Today was a good day!
Vaknar "tidigt" pga telefonen ringer, det är USP som har mitt paket med gratis prylar från scitec.
 
 
Jag vaknar till, går upp o käkar frukost o kollar på Ako's V-log. Drar sedan iväg mot gymmet redan vid 10 ish och krämar på ett bröstpass.
Har haft lite problem med bröstet dom senaste veckorna men idag höll den sig fin och jag kunde gå på dom lite tyngre vikterna igen! 
Efter det passet så vare bara o åka o handla käk, hem o laga käket o sedan vänta på att klockan skulle bli 4 så jag kan åka tillbaka till gymmet o jobba lite med min "brukare" Medans han går på Bandet så började jag o köra lite Clean N jerks Teknik träning. Slutade med att det kom 5 yngre grabbar och ville prova lite. Så det slutade med att jag fick coacha 5 pers till. Så lärde dom lite basics, Marklyft o Squats.
Sedan vart han jag jobbar med klar och jag själv hade inte fått så mycket tränat själv, så jag gick upp och tog några längder i badet istället.... Har länge sagt att jag ska börja simma lite och nu fick jag äntligen till  några få längder :P Kanske lite Ako/marcus inspererad där...
 
 
Känner att simma e något jag måste göra oftare, alla spänningar i axlar o bröst e borta, iaf just nu, + jag e mör som fan.
 
Planerna var att jag tänkte vila imorn, men har jag energi och kroppen mår fint så blir det kanske lite mark ändå!
 
Behöver någon som vill ställa upp på "Trasheye möter" Gärna någon som har några år på nacken.... Bara svara på lite roliga frågor. Försökte få tag på Thomas "Vurtne" Berglund  Men han verkar vara extremt AFK just nu! 
:D 
 


 Över and Ut